May 29, 2021, 10:57 PM

Свещеници — (опит за ропалистическа рима) 

  Poetry
423 1 2

Зоват
на Светлината
общинарите: „От Нея
искайте да се опарите!
Със Светлината да се съчетаете
и Бог чрез Нея да познаете!...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??