Jun 20, 2009, 8:52 PM

Свещите за мен горят 

  Poetry » Other
436 0 0

Свещите осветяват моя път,

стоплят ме и с тях не чувствам самота,

но те за мен спират да горят,

предам ли ги – потапяйки ги във вода.

 

Споменът като водата трудно ще се изпари,

а каква искра е нужна на свещта,

тя - отново да поиска да гори,

прощавайки ми, че потопих я във вода.

 

И свещите в себе си душа таят,

а тя за всекиго гори,

когато някой си отива, до него те стоят,

огънят разтапя ги и те прокапват като сълзи.

© Ангел Андонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??