Светица или грешница си ти?...
Светицата в теб всичко ми прощава,
обича ме и нежно ми шепти
като вечерник...Тихо...До забрава.
Светица или грешница?... Не знам!...
Не рядко си пожар!... Вулкан от страсти!...
Притихваме във утрото едвам
след миговете споделено щастие...
Светица или грешница?... В съня
светицата рисувам с нежни пръсти...
А миг преди да се роди деня,
прегръщам грешницата и се кръстя...
Светица или грешница?... Любов
е всъщност истинското твое име,
красива песен... хубав послеслов
на приказка от всички най-любима!
© Роберт All rights reserved.