May 4, 2012, 12:17 PM

Светлина 

  Poetry » Love
400 0 0

Пролет - чудно време в планината.

Греят ме златисти лъчи.

Пак докоснах се до светлината,

сияеща от твоите очи.

 

И в това прекрасно време

усещам твоята топлота душевна.

Тя мене ще обземе

с красотата си неземна.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??