Jul 20, 2023, 11:54 AM

Светло-сенки 

  Poetry » Other
187 0 1

Познавам цветовете

и нюансите им

като светлина на живота.

Но сънувам в черно-бяло

като сянката,

която съм.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??