Mar 20, 2006, 9:12 PM

Светове 

  Poetry
618 0 0
Живея аз във свят един,
свят толкова неповторим.
Различен той от други светове,
ах, как тупти моето сърце.
Тупти си то, а ти си все така далече,
ела при мен и ми кажи, че няма вече,
че няма вече ти от мен да бягаш,
че няма ти да ме избягваш,
че все до мене ще стоиш.
Живея аз във свят един,
свят толкова неповторим
и чакам те да дойдеш ти при мен
да се обичаме ние всеки ден.

© Martin All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??