Jan 8, 2011, 4:56 PM

Светулка 

  Poetry » Love
793 0 11

Една светулка в шепите си скрих,

останала със жаркото ни лято.

Една светулка в моите ръце трепти -

ще я запазя – с нея съм богата.

 

Една светулка – твоята, която

закътах в тъмните си нощи.

Ще пазя в себе си, и дълго още -

с надежда да се върне топлото ни лято.

 

Една светулка в дланите вземах.

Трепти във шепите ми още.

Светулката на нашите мечти,

която пази светлите ни нощи...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??