Oct 29, 2008, 9:24 PM

Свобода или смърт??? 

  Poetry » Other
912 0 2

Свободата е ужасна смърт,

представим ли я в вид покоен.

Къде тогава са смехът

и ведрината на пороя?

© Нов Герой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??