Apr 9, 2021, 9:54 PM

Свободата 4 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
455 0 0

Опорочиха представите за свободата,

затова хаос наоколо царува.

Тя значи постоянство в борбата,

а не на пороци да се робува.

Свободата е чувство за ред,

за отговорност и морална красота,

а не да ближеш от кацата с мед,

затуй запази душевната си чистота!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??