May 20, 2017, 11:52 AM

Свободна, влюбена мечта и нейното сега... 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
393 4 7

 

 

Ще се наслаждавам

на всеки миг 

свободна като вятъра, 

отговорна като небето,

нежна като дъжда,

страстна като съдбата,

влюбена като земята,

мечтайки за живота,

летейки към лъчите

и звездите на онова място

малко по - добро 

намиращо се над хоризонта,

но неразделящо морета.

Слушайки топлия

шепот на бриза,

който със светлината си

ми гали душата.

И свободна ще обичам,

ще летя, ще обожавам

със качествата и

недостатъци си.

Защото просто е сега.

Със естествеността

и свободата на гласа си...

този миг обичам...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??