May 9, 2013, 10:46 PM

Свободна воля 

  Poetry » Phylosophy
456 0 1

                              СВОБОДНА ВОЛЯ

                                                            На М. и М.        

                       

                           Ще ни повлекат ли ветрове

                           към неизвестна земя?

                           Или ще тъпчем с нозе

                           по безкръвна мечта.

 

                           Ще творим ли съдбата с усмивка,

                           със мисъл добра?

                           Или сред безкрайни въздишки

                           ще викаме зло и беда.

                              

                           И ще мислим,

                           че просто вали,

                           когато ни капят сълзи.

 

                           Дали да заспим,

                           сънувайки светли неща?

                           Или във мрак да изчезнем

                           без да оставим следа...

 

                                                                        

 

© Иван Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??