Sep 18, 2007, 4:36 PM

СВЯТ ОТ ОБИЧ 

  Poetry
548 0 5
В свят от обич ще живеем,
ще изгоним завистта от тук.
В небе от пух ще се реем,
ще пеем с най-нежен звук.
Ще пишем само за добрите,
истински красивите неща.
Ще оцветим ярко дните
и нека вече няма самота.
Ще изпълним също нощите
с мелодията на китара.
Ще ви подарим по роза
и много, много вяра.
Ще помогнем на съдбите
да се градят върху скала.
Скала, която се нарича
вечна обич към света.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??