Nov 16, 2007, 9:18 AM

Сякаш миг било е 

  Poetry » Love
879 0 29
Сякаш миг било е
всичко помежду ни.
За едно те моля -
влез поне в съня ми...

Тихо ме почакай -
аз ще те намеря.
Всичко ще си кажат
погледите верни...

Чуден ще е този
допир на душите.
Ех, съня да можех,
бих го продължила...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??