Jul 8, 2006, 7:25 AM

Сянка 

  Poetry
697 0 4

Привечер се подпирам на мъглата.

Тя е в мислите ми. Небето е долу под мен.

Наблюдавам го с блудкав поглед.

Всички желания са мъртви.

Лющят се едно по едно...

И падат черни.
Небето е гробница за птици.

Превръщам се в сянка от притъпеност.

Един ексхибиционист в един пуст парк.

Ветрея се на раменете на живота.

Накъсан като старо чергило...

© Майк Тайсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??