Feb 28, 2008, 2:37 PM

Събирам... 

  Poetry » Phylosophy
1455 0 43
Събирам щастие
със шепи,
нежни думи,
греещи лица,
усмихнати очи -
неслепи
за слънцето
в човешките сърца.

Събирам и
любов красива,
на тъжните в душите
да вменя.
Да топли дните
им нелеки.
Да преоткриват
светлината във деня.

Събирам и приятелство,
но безусловно,
без тежки уговорки
без суета,
че само то е израз
на подкрепа,
по пътя
на житейската съдба.

Събирам тез съкровища
безценни,
на хората със радост
да даря,
защото знам,
че давайки безмерно,
в душевна бедност
няма да умра!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??