Jan 5, 2010, 12:18 PM

Събития 

  Poetry » Other
392 0 1

 

 

Събития.

 Страхът когато те застигне,

че може да умреш

не просто така,

а без капка свежест

със мисълта,

че гниеш ей така,

без смисъл и причина...

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??