Feb 25, 2023, 11:07 AM

Събота 

  Poetry » Free verse
200 0 0

Събота - отекващ тон любовен,

някой някъде бил е многословен.

 

Събота - прекалени обяснения,

някой някъде имал е видения.

 

Събота - повторения безкрай,

някой някъде чертае своя край.

 

Събота - ден за почит на мъртвите души,

някой някъде силно се вини.

 

Събота - ден за отдих и разтуха,

някой някъде тъне в своята разруха.

 

Събота - ден, в който се мечтае,

някой някъде за себе си нехае.

 

Събота - усещане между два свята,

някой някъде търси разплата от съдбата.

© Симона Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??