Mar 19, 2009, 1:30 AM

Съботният мартенски ден 

  Poetry » Love
498 0 2

В съботния спокоен мартенски ден
колко мои мечти отново умряха,
в този слънчев прекрасен ден
и последните надежди в мене изтляха!

В неделната росна сутрин много рано
пак моите стари мечти се преоткриха
и надеждите в мене навярно
някак от прахта се родиха!

И забравил за съботния мартенски ден,
аз се събудих с нова мечта сутринта -
да не бъда никога вече така заблуден
от суетата на любовта!

            16.III.2009г.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта е най-красивата химера, аз лично предпочитам да се оставя да ме заблуди Поздравчета!
  • задобряваш, Илко! хареса ми!
Random works
: ??:??