Apr 10, 2014, 11:00 AM

Съботно утро 

  Poetry » Love
869 0 2

Преди да се събудя се усмихвам,

дланта ти топла нежно ме следи,

във унеса блажен притихвам,

сърцето ти със моето звучи.

 

Проблясва лъч и палави прашинки

се разпиляват като хиляди мечти,

очите ти (две мамещи вселени)

поглъщат ме във своите дълбини.

 

Красиво ми е... като във картина

денят започва слънчев (с твоя лик)

и всеки е такъв, откакто тебе имам.

В лъчи ще запечатам този миг

 

и ако утрините някога са тъжни,

и ако дъжд вали наместо светлина

със неговата топлина ще се обгърнем

и всяко утро ще е все така...

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??