Събуди ме.
И тази вечер оградите
сричат
притихнали...
Как да попитам:
Къде си почива
Слънцето?
И какво е,
когато
отминал месец
коленичи?
В мрака - сребро.
Обричане.
Във очите ми -
ослепели
от вглеждане в твоите -
прелива синьото
и
ражда се
Небе!
Иначе - преобличане.
© Мариана Демирова All rights reserved.
красиви стихове твориш..
сърдечно.