Oct 13, 2009, 1:25 PM

Събудих се 

  Poetry » Other
527 0 6

Събудих се. А бях море в съня си,

бурно, неспокойно.

И в него ти - самотен остров.

 

Сънувах ли? Бях тъмното небе.

И буреносно. Насред небето

ти бе пътят ми към светлина...

 

И още.

 

Сънувах, че съм тъжната луна,

която през прозореца ти

тайно се промъква...

 

И ляга в твоето легло...

Събудих се.

Нима ми е студено още?!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??