Съдбата е наистана безкрайна
а ние просто миг от светлина по пътя,
и лесно е да се прости накрая,
по трудно е, след края да живееш.
По трудно е след всичките погроми,
да имаш място топло във сърцето,
когато цялото безсъние те носи,
със тези смътни силуети на безвремие.
Защото искам още да живея,
и да обичам, .. като за последно,
а моите ръце да те прегръщат,
с усещането на дъжда, във лятна утрин.
И истината за душата скрита в мене,
е тази преданост с която не забравям,
но всичко се променя, ние също,
това не значи, че душата те предава.
И аз не искам, никого да лъжа,
защото няма много пътища към рая
не се загубваш в липсата за някой,
загубваш се, във липсата на свое.
Съдбата е наистина безкрайна
а ние просто миг от светлината,
и аз опитвам да намирам тази обич
която кара ме, да се събуждам.
( .. https://youtu.be/uWrc6ihmaE0 )
© Милена Василева All rights reserved.