Jun 4, 2019, 9:21 PM

Събуждане 

  Poetry » Love
418 0 0

Когато ме събуди Слънцето

и литнеш от съня ми грешен,

в душата ми пониква зрънцето

на ден чаровен и успешен.

 

Денят е весел, птичи хор

оглася синия простор

и моето сърце тогаз

е солото на тоз екстаз.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??