Nov 10, 2012, 11:57 AM

Съдба 

  Poetry
399 0 0

Съдба жестока имам аз,

самотен съм в този час.

Навсякъде е пълно с хора,

гледащи през мен...

Душите им са празни,

а аз съм изтощен...

Усмихват ми се, ала знам -

те искат само да им дам...

И късат те от мене

част по част,

докато не се превърна в

изсъхнал храст...

 

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??