May 17, 2007, 9:24 AM

СЪДБА 

  Poetry
516 0 5
 

Една пътека, скрита под звездите,

e моята съдба-мечта!

Огнени искри блестят в очите,

аз диря брод или вълшебната врата!

Луната се усмихва дяволито

и скрива се зад облаче от прах!

А аз мечтая си потайничко и скрито,

да мина звездната пътека си избрах!

Врата на моята съдба, къде си?

Търся те през всеки кратък миг,

дарявам ти се във съня си,
чуй в тая нощ ти моя вик...

© Деси Инджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??