Nov 21, 2008, 7:37 AM

Съдба е! 

  Poetry
538 0 9

А можехме да се обичаме,

така, да изпиваме всичко на дъх.

Грешка, вина, горест, лъжа

и малко обич за мирис и цвят.

 

Все нямахме време и бяхме заети,

с този, с онзи, само не и със нас.

Отдалечихме се бавно, сякаш живот,

а само година полека измина.

 

Така се случва в живота ни цветен,

срещаме някого, обичаме, мразим.

После оказва се, че не и за нас,

съдбата решила е всичко от раз.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??