Oct 22, 2009, 10:51 PM

Съдба жестока 

  Poetry » Other
517 0 0

Днес блъснах се в нея,

а тя, отново пламенна, красива,

принуди ме в мечти да заживея,

поне за малко истински щастлива!

 

Не исках скоро с нея да се срещна,

страхувах се, боях се безутешно,

след нея пак тъгата трябва да посрещна

и да плача в нощите горещо!

 

Забрави ли съдбата

за наш'та вече остаряла среща!

Сама ще трябва да съм в борбата

и срещу живота да съм аз насреща!

© Пенка Лесидренска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??