Sep 27, 2023, 7:54 PM  

Съдбата на народа 

  Poetry » Civilian
350 0 0

Слушаме лъжите всеки ден -

че политици за народа милеят!

Мълчи си той сляп, заблуден,

а те на неговия гръб живеят!

 

Толкоз ли ни е прост народът,

че двора си не успя да опази,

че прави що си иска октоподът,

който него го тъпче и го гази!

 

Нацията, покорно глава навела,

си търпи всякаква нередност,

вместо да бъде будна и смела,

резултатът - живее в бедност!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??