May 19, 2015, 8:20 PM

Съдбата втори шанс на глухите не дава 

  Poetry » Love
626 1 2

Измислях те.
А ти дойде и ми се сбъдна.
За кратко.
После се разминахме.
По пътя на разумното мълчание,
където тишината се страхува,
да бъде дума и изричане...

И затова умира безразлична.

Лъжлива, недорасла кучка,
намираща утеха другаде.
От там и двамата си тръгнахме,
защото ТЕ не бяха наше бъдеще.

А можехме да се обичаме.
Тогава.
Сега... е без мелодия.
Егоцентрично.

© Ле Бед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??