Излязох навън.
Необичаен вятър се изви,
има нещо странно в него.
Сякаш ще направи нещо,
сякаш ще доведе нов човек или пък ново събитие в живота ми,
сякаш този вятър е пратеник от съдбата, пратен да направи чудеса, да сбъдне желания, да направи невъзможното
или пък е просто фантазия, базирана на мечти...
© Теди Петрова All rights reserved.