Apr 15, 2010, 10:15 PM

Сълза 

  Poetry » White poetry
588 0 0

Сълза  а изгаря тя плътта

събрала яростта и горчивината на деня

сълза  че  няма я вече  любовта

 Погледът ти леден душата ми смразява

 и на кръста сякаш заковава

  а таз  сълза блести и пари 

и за любовта   напомня   не   иска   да  я   забрави

© Георги Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??