Aug 17, 2024, 9:24 AM

Сълзи 

  Poetry
72 0 0

Къде ли отиват сълзите,

изплакани вечер в съня ми?                                               

Дали в океана събират се                                                           

и с мечтите търсят съдби?                                                   

Дали във Вселената лутат се                                                     

и ново съзвездие ще сътворят!                                             

Ако във облак те изпаряват се,                                             

ще капят ли после от други очи?                           

Щастливи ли или от мъка създадени...

© Христина Стоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??