Oct 21, 2008, 9:05 AM

Сълзи от обич 

  Poetry » Other
774 0 3

 Сълзи от обич

 

Една душа от мъка потъмнена,
кървяща в рани, страдаща е тя...
Едни сълзи напират във очите,
излезли те от мрачната душа.

 

А суха глътка пак се е запряла
във гърлото шептящо на света.
За тез сълзи от обич причинени...
Душата пак ще плаче в самота.

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??