May 3, 2007, 10:59 PM

Сълзи се раждат 

  Poetry
882 0 3
 

                            Когато болката и щастието
                            се слеят във едно,
                            когато разтреперано сърце избухне
                            в огнена любов...
                           Когато думи нечии те жегнат
                            и струна от душата прозвъни...
                            тогава идват те, нечакани -
                            горещи, парещи сълзи.
                           Те някак си те карат да се чувстваш
                            олекнал, облекчен,
                            и с поглед чист ти вече можеш
                            да продължиш напред, но прероден.

© Магдалена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??