Aug 28, 2009, 10:08 PM

Сълзи звезди 

  Poetry » Love
463 0 0

Сълзи звезди

 

Сълзи звезди рони нощта

и напразно гони деня.

Жадува ласките му тя,

но възможно ли е това?

 

Да зърне денят пак нощта,

мракът да прегърне светлина,

земя небето да допре,

огънят с вода да се вплете?

 

Във търсене на любовта

неусетно ражда се светът.

Намират се сърцата

в безкрая на земята.

 

И  раждат нощта и денят

белите нощи на света.

Тя -  магията на любовта -

ще сплете и нашите сърца.

© Соня Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??