Sep 15, 2019, 10:41 AM

Сълзите 

  Poetry » Other
411 0 1

Сълзите

 

Сълзите са думи силни, които

сърцето не може да изрече!

Сълзите са изворна жива вода,

извират от душа – човешката душа!

 

С тях душата ми сякаш говори,

за тъгата, тежкия живот, радостта.

Не ги изтривам, те падат на земята,

попива ги земята нежно, майката земя!

 

А тези за който са предназначени,

не знаят и не ще узнаят, може би!

По мъжки реагирам, крия своите сълзи,

те са си мой и са си от мен нали.

 

Не смейте се, ако случайно видите мъжка сълза,

тя чиста и истинска сълза, сълза от душа.

Прегърнете го, успокойте го, ще вдигне глава,

и ще ви каже не е сълза, а че е капка от дъжда!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??