Dec 22, 2013, 1:34 PM

Сълзите... сълзите 

  Poetry
637 0 0

Сълзите, извори чисти,

от радост бликат лъчисти!

Не задържат емоция голяма,

но бликат и при жадуваща рана...

 

Ранена душа - най-тежко...

Душа ли?! - става и жежко...

А сълзите избиват и в жал,

от себе си често нищо не дал...

 

Сълзите... извори чисти,

спасяват душите ни, знам...

Бликат сълзите, отмиват тъга

и тихо отнемат болка... съдба...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??