May 26, 2015, 9:41 PM

Съм 

  Poetry
493 0 0

СЪМ

 

Утрото съм на новия ден.

Доброто начало, което чакаш.

пълното с прелетни птици небе.

Хвърлената за удавника сламка.

Името съм на всяка зора.

Под щастлива звезда родена.

Болката съм на любовта.

Първата грешка на Ева...

Вярата съм във всеки храм.

Всички светци по стените...

Всичко съм, което имам да дам.

Ако те има в очите ми...

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??