Jul 20, 2011, 5:43 PM

Съм и не съм 

  Poetry » White poetry
768 0 3

Стоиш на хълма,
в сила и прошка,
последни думи,
последна целувка,
стъпка назад,
по мост на въздишки,
бяла пустиня,
път към пощада,
не блян, а мечта,
дали е раздяла,
сън или не,
съм и не съм.
Последна роля,
последен спектакъл,
посивяла сцена,
измита от сълзи,
в екрана блесват
лица без образ,
и в тази роля
съм и не съм.

© Боряна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??