Apr 9, 2011, 11:03 PM

Съмнение в спасението 

  Poetry » Other
554 0 0

Има, има ли надежда? Има, на опашка се чака,

там са и умния и глупака. 

А някой пак те прережда...


Има, има ли рай? Да, тук е на земята,

не там горе в небесата. 

Там са мечтите ни, май!

 

Има, има ли ад? И той е тук, но за нас,

не за тези с власт. 

За тях... Благодат!


Има, има ли спасение? То дебнело отвсякъде!

Къде го... Ахаа, някъде... 

Прокрадна се съмнение!!!


                  Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??