May 25, 2013, 12:02 PM

Съмняваш се 

  Poetry » Love
542 0 0

Мислиш, че не съм ти вярна,

че в живота ми има друг.

Съмняваш се в любовта ми голяма,

така ли е, или правиш го напук.

 

Мислиш, че има искри,

между приятеля ти и мен.

Повод дала ли съм, кажи,

единствено мисля за теб.

 

Малко ли е една година,

а и три месеца дори.

Които на теб съм посветила,

а ти искаш сега да ме боли.

 

Обичам те сега ти казвам,

ако искаш, вярвай ми ти.

Хорските приказки не отразявам,

но ти каквото искаш прави.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??