Sep 4, 2009, 11:57 AM

Сън 

  Poetry » Erotic
1086 0 17

Сънувах съвършената жена

с коси от злато, с устни като вино,

с очи - мъниста и лице - луна,

и с кожа като източна коприна.

 

Пропорцията на страстта съзрях,

изваяна в магически овали.

Събудих се преди да сторя грях,

а тя до мене цяла нощ бе спала.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??