4.09.2009 г., 11:57 ч.

Сън 

  Поезия » Еротична
1088 0 17

Сънувах съвършената жена

с коси от злато, с устни като вино,

с очи - мъниста и лице - луна,

и с кожа като източна коприна.

 

Пропорцията на страстта съзрях,

изваяна в магически овали.

Събудих се преди да сторя грях,

а тя до мене цяла нощ бе спала.

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??