Jul 23, 2011, 8:08 PM

Сън 

  Poetry » Love
634 0 1

Как лесно се събужда

заспалото сърце,

сложено във рамка.

 

Аз мислех, че е в кома,

а то тихо се тресе,

във унес, в нежна дрямка.

 

Спи, спи, сърце,

че с твоята наивност всеки

ще резне ангелското ти крилце

и ще останеш тъй навеки.

 

 

20.08.2011г.

© Александра Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми хареса. Кратко, точно и ясно с добре подбрани думи. Поздрав
Random works
: ??:??