Jun 16, 2015, 10:44 PM

Сън 

  Poetry » Other
319 0 2

В мене влезе планината.
Прегръщам вятъра, летя.
Дъжд - възбуждам тишината...
Влюбен в светлината спя :)

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??