May 31, 2017, 11:14 AM

Сън 

  Poetry
682 1 2

Сън сънувало момиче,

Но до късно не заспало.

Денем не стояло мирно,

Вгледало се в огледало.

 

В образ огледален, мрачен,

Мрачни хубости грознеят.

Тук-там бебе ще изплаче,

Утре! Пътища беснеят..

 

Сън сънувало момиче,

Нежна кожа, бяла гръд!

Пламък пламва, жар изгаря!

Младост ли е?!!

Спомен скъп...

 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??