Jun 14, 2017, 11:15 PM

Сън 

  Poetry » Love, White poetry
995 3 4

Всяка нощ
за тебе
мисля още,
че и след
хиляди 
години
ще си сън
сънуван
снощи!

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??