Sep 22, 2012, 1:27 PM  

Сън дълбок 

  Poetry » Civilian
509 0 0

Спи народът сън дълбок.

А ни управлява лидер дебелоок.

Хора, чуйте таз аларма!

Летаргията не ви е карма.

Борете се срещу тая власт,

инак вечен сън ще е за вас.

Не виждате ли, че ви тъпчат и мачкат

за заплата от няколко стотачки?

Ама трябва да мислите с главите си

и да отстоявате мечтите си! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??