May 10, 2006, 10:54 PM

Сън или реалност 

  Poetry
864 0 0
От сън дълбок събуждам се-
ръце протягам да те докосна,
да те усетя и да те намеря.

Но в миг изчезваш ти,
а аз потъвам пак в мечти.

Илюзия е, може би,
или мираж, нали?

Сън или реалност си кажи?
В сън дълбок потъвам аз
и диря мир за моята душа.

© Екатерина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??