Jan 27, 2011, 6:19 PM

Сън или реалност 

  Poetry
497 0 2

Сън ли бе, или реалност,
появи се в онзи слънчев ден,
сбъдната мечта или случайност,
твоят поглед се прицели в мен.

Казах си, това е някаква шега,
как от всички точно мен си избра,
но аз не вярвам в случайните неща
и накрая вярно то оказа се игра...

Как можах да съм такъв глупак,
знаейки, че грешка ще направя
да се влюбя в теб като хлапак,
а сега да се опитвам да забравя.

Но този филм вече бе заснет,
нямах избор, той ми бе отнет,
ролята ми е затворник окован,
в килия мрачна обречен да съм сам...

© Скуби All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??